Veci, ktoré vám nikto nepovedal, že v roku 2019

vám nikto nepovedal, čo vám nikto nepovedal o spustení vlastnej odevnej línie pri súkromných značkách v roku 2019
02/01/2019, zverejnil Alanic Global
Vzhľadom na to, že na scénu skákajú takí hráči – spúšťajú vlastnú odevnú líniu – aj mnohí nováčikovia trhu s touto myšlienkou v súčasnosti romantizujú. Je pravda, že je to dnes oveľa jednoduchšie ako pred pár rokmi. Na ceste však existuje veľa výziev, ktoré prehliadajú mnohí snívatelia, ktorí sa usilujú o „rýchle bohatstvo“.
Plánujete tiež skočiť do tohto rastúceho rozbehnutého vlaku?
Určite môžete vytočiť jedného z najlepších výrobcov odevov pri súkromí za deň, zajtra si kúpite svoj prispôsobený veľkoobchod a začnite svoju spoločnosť za menej ako pár týždňov. Ale bohužiaľ, tak to nie je to, ako veci fungujú – nie prinajmenšom dnes, keď je trh tak konkurencieschopný a koncoví zákazníci sú oveľa náročnejší ako kedykoľvek predtým.
V tomto procese sú veci, ktoré neviete; Veci, o ktorých ti nikto nepovedal.

Skončenie „najlepších“ výrobcov odevov pri súkromných značkách nie je ľahké
Nielen na maloobchodnom fronte, ale konkurencia je tuhá aj na veľkoobchodnom trhu. V nedávnej dobe došlo k nárastu počtu výrobcov odevov zo súkromných značiek v USA. A všetci tvrdia, že sú „najlepším“ – dokonca aj nových účastníkov trhu. Vymazanie tohto davu, aby ste našli dobrého predajcu, je jednoduchšie, ako je to urobené, čo si vyžaduje oveľa viac ako len pár dní.
Takže ak hľadáte dobrého veľkoobchodného predajcu prispôsobeného, ​​musíte byť pri skríningu týchto početných spoločností oveľa opatrnejší. A „viac“, naznačujeme veľmi. Koniec koncov, je to na nich, svojím spôsobom, na tom bude celá vaša spoločnosť závisieť.
Maloobchodný trh s odevmi je oveľa zložitejší ako to, čo sa stretáva s našimi očami
Hovorí sa, že konkurencia na trhu odevov je vysoká, je trochu nejasná. Keď vyzerali omnoho opatrnejšie, veci sú oveľa zložitejšie, čo si vyžaduje lepšie porozumenie a veľa informovaných rozhodnutí, aby dokonale zasiahli všetky akordy a urobili z novej spoločnosti dobrý úspech – ak to nie je veľké.
Oblečenie je rozdelené do mnohých výklenkov, ktoré majú ešte viac podskupín. Aj zákazníci sú tiež rozdelení do tak mnohých rôznych skupín s veľmi rozmanitými potrebami, preferenciami a rozpočtom. Zosúladenie výklenkov s najlepšou spotrebiteľskou skupinou a s vlastnými osobnými preferenciami a kompetenciami je náročné, čo si vyžaduje značné množstvo času a veľa tvrdej práce.

Ceny sú oveľa viac ako len o ziskovej marži, ktorú chcete znížiť
Ceny sú pravdepodobne jedným z najviac podceňovaných aspektov spustenia nového maloobchodného obchodu s odevmi – vysoký prehliadaný. A možno je to najvýznamnejší rozdiel medzi úspešnými hráčmi a nie tak úspešnými.
Mapovanie cenovej techniky by malo byť jednou z vrcholov vo vašom zozname priority. Ale opäť, podobne ako čokoľvek, vlastne „mapovanie“ je to ťažké. Na rozdiel od toho, čo faktorom mnohých nováčikov je, ceny vašich odevov je oveľa viac ako len o ziskovej marži, ktorú chcete znížiť – a ešte oveľa viac ako len to, čo chcú vaši cieľoví zákazníci; Koniec koncov, bez ohľadu na vaše miesto, každý zákazník chce kúpiť za čo najdostupnejšiu možnú cenu. Medzi množstvo ďalších prvkov patrí analýza stratégie konkurentov, súčasné trendy na trhu, budúce predpovede a hospodársky stav všeobecne.
Samozrejme, pre nových predajcov, ktorí chcú spustiť svoju vlastnú odevnú líniu, môže existovať hojnosť iných mylných predstáv na trhu vrátane Marketingu. Plánuli ste teda priniesť svoju vlastnú odevnú líniu na trhu a mysleli si, že už viete všetko, čo je potrebné vedieť, je pravdepodobné, že by ste sa mohli mýliť. Takže trávte oveľa viac času plánovaním a rozhodovaním. a vytočte jedného z najlepších výrobcov odevov pri súkromnom štítku.

Značky:
Výrobcovia odevov zo súkromných štítkov
odev
Výrobcovia odevov zo súkromných štítkov
Výrobcovia odevov pri súkromí
Predajcovia odevov pri súkromí
Veľkoobchodníci s odevmi pri súkromí

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *