Pri spätnom pohľade na 3 najväčšie fitness trendy v roku 2018

Pri pohľade späť na 3 najväčšie fitness trendy v roku 2018
16/12/2018, zverejnené spoločnosťou Alanic Global
Ďalší rok sa týka konca. Ale dnes nebude tento článok na rok 2019 ďalšou predikciou. aj budúcnosť. Tu sa kontroluje trendy v oblasti fitness, ktoré zmenili tvár fitness priemyslu. Chcete vedieť, čo sú? Pokračujte v posúvaní nadol.

Nositeľná technológia
Jedným z najväčších vrcholov roku 2018 bola nositeľná technológia, ručne. Pokročilá technológia posúvala všetkých, ktorí odišli, a ideálne a získali primárne miesto, pretože ju väčšinou malo mať. Nie, nehovoríme, že tento trend je u konca, pretože to nie je ani zďaleka pravda. Žiadny z uvedených trendov v tomto zozname nie je. Technológia, ktorú je možné nosiť, sa však s nami začína. Vychutnávanie fitness bolo hlavným ACME, pretože pravdepodobne robí všetko, čo môžete požiadať. Od vedenia záznamov o kalórii spotrebovanej až po počet krokov podnikajúcich každý deň robí všetko. Meranie srdcovej frekvencie, pripomienky krokov, sledovanie trasy GPS a veľa takýchto technikov sa v priebehu rokov vyvíjali. Kompatibilita, ktorú majú tieto high -tech gadgety s naším telefónom, ich umožňuje ľahko používať, a preto je navyše populárne. Problém presnosti sa úspešne zbavil výrobcov fitness odevov, ktorí teraz aktualizujú svoju hru zahrnutím týchto nositeľných technológií do svojej zbierky.

Silový tréning
Myslíš si, že je Buff; Musíte byť v štúdiu vždy a vykonávať nejaké nepárne kardio pohyby? Tieto dni sú už dávno preč! Silový tréning bol podporovaný vedou, pretože má určité výhody. Od zlepšovania dlhovekosti až po budovanie svalov, od ochrany pred cukrovkou až po zastavenie bolesti chrbta je silový tréning všade okolo. Bude nesprávne spomenúť, že ich prítomnosť nie je nová vo svete fitnes; Rok 2018 však náhly nárast ich popularity, čiastočne kvôli flexibilite, ktorú ponúkajú. Tieto cvičenia je možné vykonať vo vašej obývacej izbe, na sebe nič iné ako športovú podprsenku (muži môžu ísť úplne bez vrcholu!) A kompresné šortky. Prekvapivo sa tiež zvýšilo počet členov ženy vykonávajúcich silový tréning, pretože má nejaké bláznivé účinky na celkový metabolizmus.

Jóga
Táto fitness rutina existuje už tak dlho, že pravdepodobne zabudneme, že joga sa stala súčasťou moderného života len pred pár rokmi. Tisíce rokov, ktorá má jogu, má množstvo výhod, ktoré pomáha pri chudnutí, zvyšuje duševnú stabilitu, posilňuje telo, bojuje proti chorobám a zlepšuje aj kvalitu života. Takže každému, kto sa pýta, prečo je populárny? Prečo nie! Yoga naďalej zapôsobila na milióny ľudí a do svojej praxe zenderela oveľa viac čísel. Na celom svete sa praktizujú rôzne typy jogy, napríklad Ashtanga, Hatha a Vinyasa sú najobľúbenejšie. Bikram jóga alebo láskavo známa ako horúca joga v posledných rokoch získala dynamiku. Tento fitness trend nikam nevedie a výrobcovia jogových odevov nám budú naďalej poskytovať to najlepšie a najdôležitejšie kúsky v priemysle.

Pripravte sa na rok 2019, ale tieto trendy z roku 2018 sú tu, aby zostali dlho.

Značky:
Výrobcovia fitness odevov
Výrobcovia fitness odevov
Výrobcovia jogy

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

Štítok

Názov*

E -mail*

webová stránka

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *