Cestujte pohodlne, ale štýlovo v dokonalých dámskych odevných kusoch na rok 2018

cestujete pohodlne, ale štýlovo v dokonalých dámskych odevných kusoch na rok 2018
31/01/2018, zverejnené spoločnosťou Alanic Global
Či už ide o zaseknuté vlaky v inej krajine alebo trajektových jazdených na ostrove, dovolenka prichádza s mnohými nebezpečenstvami a výhodami. Môžete sa cítiť neaplikovane leniví cestovať v najštýlovejších oblečeniach, ale tak prečo nie? Štýl nemá nič spoločné s vašou aktivitou a môžete dokonca vyzerať, že v pyžamách doma môžete vyzerať aj mŕtvy. Preto, ak chcete, aby vaše cestovné obrázky Instagramu vyzerali dobre, je čas cestovať v štýle bez toho, aby ste sa vzdali pohodlia.

Dámy sú väčšinou videné cestovať v nadrozmerných jednoduchých mikinách alebo mikinách s legínami alebo šortkami a teraz poprední výrobcovia módnych odevov prinášajú najpríťažlivejšie cestovné oblečenie, ktoré vyžarujú funkčnosť a štýl. Od džínsov až po zamaty existujú nekonečné možnosti, ako si vybrať z maloobchodných predajní, ktoré sa rozširujú zbierkami renomovaných výrobcov žien.

Tu sú niektoré z pohodlných a štýlových dámskych odevov, ktoré sú vhodné na cestovanie v roku 2018.
Denné výlety vlakom
Na letné denné výlety vlakom máte nosiť niečo ľahké, priedušné, ale módne. Rýchle cesty vlaku je možné dokončiť nosením ľahkých a nepokojených kusov. Choďte na ľahké bavlnené šaty v tlačenom štýle s džínsovou bundou, ak teplota klesne. Posutné šaty a orezané džínsové bundy by boli najlepšou voľbou, za ktorú by ste sa mohli rozhodnúť. Malý štruktúrovaný popruhový vrecko so sklzom na šnurovacie byty by bolo perfektným doplnkom, ktorý by vás sprevádzal.
Ľahké jazdy na trajekt
Ak ste dobrí s výletnými výletmi a ľahkými sviežosťami trajektom počas dovolenky tento rok v lete, noste niečo preppy, ale pohodlné. Namiesto pevných legínov alebo orezaných telesných objímajúcich džínsové nohavice vyskúšajte atletické šortky inšpirované a vrstvte na džínsovú hornú časť, ak je príliš veterná s hornou hornou hornou dráhou vo vnútri. Flip flop obuv s klobúkom v štýle Fedora a nadmernými odtieňmi by vás dokonale doplnili.

Víkendové výlety s priateľmi
Víkendové výlety môžu byť zábavné, ale tiež veľmi vyčerpávajúce. Užite si zábavnú jazdu s priateľmi, ktorí nosia niečo funky a pohodlné. Choďte na tmavú nádrž a nohavice kombinované a vrhajte ju priehľadnou tričkou. Ploché sandále alebo tenisky s béžovou farbou nadmerne nadmerne, otvoreným tote by boli perfektné na pridanie trochu panvy do vášho kódu oblečenia.
Bežecké lety
Prispôsobené šnúrky pripevnené nohavice alebo farbenie lakovstvá v khaki alebo béžovej farbe s blúzkou s obalom s halovou látkou s halovou lánou v khaki alebo béžovej farbe s napoly rukávovými svetlovými alebo pastelovými odtieňmi CRISP BLUGE-FROND BLAUGE a vytlačeným šatím krku by boli skvelé pre krížové letové cesty. Ploché papuče s taškou z umelej kože musia urobiť spravodlivosť ako príslušenstvo k tomuto štýlu oblečenia.

Rovnako ako ženy, aj pekní muži by mali tiež aktualizovať svoje skrinky a príslušné vyhlásenia o štýle s kolekciami cestovných odevov, ktoré priniesli vedúci a uznávaní výrobcovia mužov. Môžu sa presunúť z odpalísk k tlačeným polovičným košieľom, nohavicami z kormidla namiesto džínsov, rozštiepte sa na klobúky a čiapky s čiapkami ako príslušenstvo a rozhodnú pre ľahšiu obuvnú možnosti namiesto obvyklých topánok alebo tenisiek. V tomto roku teda urobte miesto, aby ste zmenili váš cestovný vzhľad s fúziou pohodlia a štýlu.

Značky:
Výrobcovia módnych odevov
Veľkoobchodné dámske oblečenie
Výrobcovia dámskych odevov

0 0 hlasov
Hodnotenie článkov

Prihlásiť sa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

Štítok

Názov*

E -mail*

webová adresa

0 komentárov

Inline spätná väzba
Zobraziť všetky komentáre

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *